FILM

King Arthur: Legend of the Sword

Äntligen var det dags att se King Arthur: Legend of the Sword i regi och med manus av Guy Ritchie med bl.a. Charlie Hunnam, Jude Law, Astrid Berges-Frisbey med David Beckham i en liten roll.

Jag hade velat se filmen på bio, men det har inte blivit av, så nu när den fanns att hyra via iTunes så slog vi till. Vi bänkade hos i soffan, släckte ner och gjorde oss redo för film.

Men, så besviken jag blev, varken jag, Maken eller yngsta Sonen tyckte att filmen var bra tyvärr. Jag såg fram emot en filmkväll i hederlig riddaranda, men så blev det inte alls. Jag tyckte filmen var rörig, men det kanske till en del berodde på vad jag hade föreställt mig i förväg. Inte min typ av film helt enkelt.

Så, den här filmen kan jag inte direkt rekommendera – trots Charlie Hunnam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *